Pilates

 PILATES – en medvetande träning

.

.

 

.

 

 

.

 

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

.

Pilates

PILATES är en träningsmetod utifrån ett helhetsperspektiv som bygger upp en kroppskontroll och startar processer hos dig som leder till ökad kroppsmedvetenhet och mental balans. Resultatet blir att hela du mår bättre och blir stärkt i din självkänsla och ditt självförtroende.

PILATES Matwork är en gruppträningsform av Pilates på matta och med små redskap där du får ett personligt stöd i din träningsutveckling. Här tränar vi med redskap som stabiliseringsbollar, stabiliseringsrullar, flexband och små bollar.

Tanken med träningen är att utveckla mer balans i såväl styrka som rörlighet, att eftersträva långa starka muskler. Träningen lägger först fokus på att stabilisera musklerna som sitter närmast skelettet, att bygga upp ”kärnan”, därefter bygger man vidare till avancerade nivåer i koordination, styrka, balans och uthållighet. Det är en medvetande träning där man stärker tanke – kropp, på så vis en stärkt självkänsla.

PILATES träningsform passar för alla, man som kvinna, ung som gammal, smal som kraftig, tränad eller otränad.

Mitt mål att hjälpa dig att bygga upp ditt fysiska och själsliga välmående. Min ambition är att du ska kunna komma hit vecka efter vecka och känna du inte bara utvecklas i början utan hela tiden upplever att din styrka, rörlighet och ditt allmänna välmående förbättras.

STOTT PILATES™ baserar sig på Joseph Pilates träningsfilosofi med medvetenheten tanke – kropp, där nutida forskning och kunskap inom fysiologi, anatomi och biomekanik ligger till grund för säker och effektiv träning som passar vanliga människor.

E-post är bra så att vi kan nå dig lättast